ONZE BETAALMOGELIJKHEDEN

betalingsmethodes inktsavers

MIJN MENU
Uw winkelwagen is leeg.

GRATIS VERZENDING vanaf € 50

Kwaliteitsgarantie

Als groothandel:

Inkt Savers België biedt U dan ook enkel nieuwe originele en budget huismerk inktpatronen en lasertoners van ISO gecertificeerde kwaliteitsfabricanten waarop U 1 jaar garantie geniet!

Indien er zich toch een probleem stelt lossen wij dit altijd in een korte tijdspanne gratis op.

Wij zien U namelijk graag tevreden terug!

Op al onze producten geniet de reseller of eindgebruiker bij nazicht 1 jaar fabrieksgarantie en al onze producten worden elektronisch en mechanisch 100% getest voor aflevering!

Dit gebeurt door onze quality controller en dit op alle uitgeleverde Inkt Savers producten!

Wanneer onze producten niet voldoende presteren wanneer gebruikt zoals aangegeven, dan zullen we de producten kosteloos vervangen. PIL heeft het recht om deze specifieke beschadigde toner & inktpatroon te analyseren. PIL garandeert dat het product de printer van de aankoper niet zal schaden indien het gebruik overeenstemt met de instructies en specificaties zoals vermeld in de handleiding van de printer en/of op het product zelf. PIL zal de kosten dekken die redelijkerwijs vereist zijn om uw printer te herstellen, indien een tekortkoming in onze tonerpatronen aantoonbare schade heeft berokkend aan uw apparatuur. Indien u een herstellingskost dient te betalen door een tekortkoming in een door PIL geleverde tonerpatroon, bezorg ons dan de rekening, de beschadigde onderdelen, de defecte toner of inktpatroon en een ondertekende verklaring van een erkende onderhoudstechnicus die de oorzaak van de schade duidelijk specificeert. Alle door PIL geleverde laser & inkt cartridge patronen hebben een garantie 1 jaar geldig vanaf de productiedatum.