Hoe oude & gebruikte pc-materialen retourneren

Vooraleerst bedanken wij hier onze bereidwillige partners voor hun aangeboden "leeg goed" dat wij in het verleden hebben mogen recycleren!

Inkt Savers België kan als OVAM-gecertifeerd bedrijf U ontlasten van oud/kapot/gebruikt PC-materiaal zoals printers en alle inktpatronen-lasertoners… (ongeacht merk-type) !
Op deze manier kunnen wij het grootste deel van uw als gevaarlijk en toxisch bestempeld bedrijfsafval recupereren.
U ontlast ons kostbaar milieu!

ovam.gif

Wij krijgen steeds meer en meer de vraag van bedrijven en particulieren: “ Waarheen met PC-materialen en print(er)afval?”
Elk bedrijf is namelijk jaarlijks verplicht een milieuverslag op te maken van alle afvalstoffen die binnen het bedrijf verwerkt worden of overblijven.

PC-materialen, inktpatronen en lasertoners zijn afvalvalstromen die wettelijk verplicht volgens strenge reglementeren (met dreiging van boetes indien niet correcte naleving) moeten verwerkt worden en Inkt Savers België ontlast U van deze arbeidsintensieve en logistieke rompslomp op een milieuvriendelijke en correcte wijze.

Inkt Savers België kan uw PC-materialen en print(er)afval ophalen of U kan deze materialen ook zelf binnenbrengen!
Als U gebruik wil maken van ons dienstenaanbod – recyclageaanbod , vragen wij U ons een mail te sturen met uw bedrijfsgegevens of uw vragen naar recup@inkt-savers.be!

U kan ons ook contacteren via de andere beschikbare kanalen of het desbetreffend formulier invullen elders op onze site!